New Learning Resource Centre

The Client

Farmor’s School

i

The Project

Learning Resource Centre

Project Value

 £500,000

This Learning Resource Centre is a great new facility for the sixth form students of Farmor’s School. It is one large open space with an additional quiet study area located on a mezzanine, which is tucked up within the pitch of the roof. The LRC is self-contained with a glazed link back to the existing building forming one side of a small, three sided courtyard. This courtyard has a canopy structure and invites students to study or socialise here. Every space is used to maximum effect and nothing has been wasted.

As well as providing the new-build LRC we also renovated the existing sixth form accommodation in the adjacent block. The school’s response to the new and newly renovated spaces has been extremely positive.

© 2011-2019 DSC Consultants - All rights reserved

Privacy Policy